Новости

Излет ученика другог разреда

Другаци су посетили Природњачки музеј у Свилајнцу. Упознали су се са скелетима диносауруса. Провели су дивно време у Дино парку и уживали у слободним активностима.

Полигон спретности 4

Ученици наше школе су учествовали на међуопштинском такмичењу “Полигон спретности 4″. Такмичење је одржано у ОШ Павле Поповић” у Вранићу.

 Посета Јавном акваријуму и тропикаријуму

Ученици трећег разреда су посетили Јавни акваријум и тропикаријум. Ту су се упознали са живим светом наших и тропских вода, шума, прашума, пустиња, као и хладних мора. У школу су се вратили пуни утисака.

Чуперак 2023.

Ученици одељења 3/4 учествовали су на конкурсу Чуперак 2023. у организацији Хаику удружења Србије и Црне Горе. Мелиха Орући је освојила другу награду, а похвале Вања Пецовски, Лана Расулић и Сара Стојановић. У Зборнику који је поводом овог конкурса објављен, нашли су се и радови које су написали следећи ученици: Матеј Матић, Кузман Миркови, Ђорђе Миодраговић, Искра Стокић, Реља Петровић, Тамара Томић, Андреа Чађан, Јаков Чонкић, Настасија Поповић и Лара Помак. Неки од њих су учествовали и на свечаној промоцији Зборника која је одржана у Кући Ђуре Јакшића.

Музеј чоколаде

Ученици првог разреда посетили су музеј чоколаде. Имали су прилику да науче много тога о овом свима омиљеном слаткишу, али и да се опробају у прављењу истог.