Skip to main content

НАГРАЂЕНИ АУТОРИ ПЕСАМА

На конкурсу, у оквиру Дечијег савеза, наши млади песници су освојили два трећа места. То су Тара Грачан IV/2 за „Никакву песму“ и Урош Милинковић IV/3 за песму „Јесен је, јесен рана“.

Свечана додела награда била је 22.11.2016.у библиотеци „Свети Сава“.

МОЈ ИЗУМ ЗА ЧИСТУ ДЕСЕТКУ

Десети ФЕСТИВАЛ НАУКЕ који ће се одржати на Београдском сајму од 15. до 18. децембра 2016. године, расписује наградни ликовни конкурс на тему: „МОЈ ИЗУМ ЗА ЧИСТУ ДЕСЕТКУ“!

На конкурсу могу учествовати деца од првог до осмог разреда основних школа. Ликовне технике по сопственом избору (пастели, дрвене бојице, фломастери, водене боје, темпера, уље, акрил итд), до величине блока број 2. Радове треба најкасније до 18. новембра 2016. Више информација можете пронаћи ОВДЕ

ПЕСНИЧКА СУСРЕТАЊА ДЕЦЕ И МЛАДИХ

У оквиру Дечијег савеза у нашој школи се организује конкурс за младе песнике.

Молимо заинтересоване ученике који пишу песме, да се do 20.10 2016. пријаве и предају своје песме наставници српског језика Сањи Стојадиновић (V – VIII разреда) и учитељици Тањи Готић ( I- IV разреда).

Најбоље песме биће послате на опшинско такмичење.

КОНКУРС ЗА НАЈБОЉИ СТРИП НА ШПАНСКОМ ЈЕЗИКУ

У организацији Института Сервантес у Београду, у јуну 2016. године, одржан је конкурс за најбољи стрип на шпанском језику намењен ученицима шпанског језика у основним школама у Србији. Нашу школу су на конкурсу представљале Леа Балажевски 4/1, Теодора Скочић 4/3, Уна Теодора Зечевић 4/3 и Нина Ћосић 7/3.

Наша Теодора Скочић је, за своје виђење чувеног Сервантесовог лика Дон Кихота, освојила другу награду. Награда јој је уручена на свечаној приредби посвећеној култури и обичајима Шпаније, а уприличеној ради додела награда победницима конкурса.

Радови наших талентованих учесница су били изложени у галерији Института Сервантес у Кнез Михаиловој улици. Све учеснице освојиле су награду – школа стрипа, коју ће похађати током септембра месеца у организацији Института Сервантес.

KОНКУРС „НЕЋУ ДА БРИГАМ, ХОЋУ ДА СЕ ИГРАМ“

Kонкурс „Нећу да бригам, хоћу да се играм“

КОНКУРС ЗА НЕДОВРШЕНУ ПРИЧУ

Наша ученица Јована Сарић, освојила је прву награду на Конкурсу за недовршену причу, у организацији Пријатеља деце Земуна. Честитамо!

НАГРАДНИ КОНКУРС „РЕКОРДНИ ЗАГРЉАЈ“

Дечији филмски фестивал – Kids Fest расписао је наградни конкурс за школе под називом „Рекордни загрљај“. Конкурс је отворен до 15. Октобра 2016. године.

Конкурс „Рекордни загрљај“

ЛИКОВНИ КОНКУРС

Дечји савез организује ликовни конкурс на тему „Нећу да бригам, хоћу да се играм“.

Позивамо све мале уметнике да се одазову и покажу свој таленат и машту.

Close Menu